Praktisk information

 

Skolen og forsikring

“Skolen og forsikring“ handler om forsikringsforhold i skolen. Web-pjecen giver en oversigt over situationer, hvor skolebørn enten laver en skade, eller selv kommer ud for en skade. Hvem har erstatningsansvaret? Er det forældrene, skolen, eller er det børnene selv? Klik herunder for at læse web-pjecen.

LÆS PJECE

 

Undervisnings­miljø

Den lovpligtige undervisningsmiljøvurdering laves hvert 3. år og omfatter alle friskolens elever. Klik herunder for at læse konklusionen for den aktuelle undersøgelse.

LÆS KONKLUSION

 

Tilsyn med friskolens undervisning

Der skal føres tilsyn med at undervisningen i friskolen, som minimum står mål med, hvad man kan forvente i folkeskolen. Klik herunder for at læse om det forældrevalgte tilsyn på frie grundskoler på ministeriets hjemmeside.

LÆS TILSYN

Ekstern tilsynsførende i friskolen er Calle Nørvig, Holbæk. Calle Nørvig er genvalgt af forældrene for en 2-årig periode på møde den 19. april 2022.

LÆS ERKLÆRING

 

Forældre­håndbog

I friskolens forældrehåndbog findes svar på de fleste spørgsmål.

LÆS FORÆLDREHÅNDBOGEN

LÆS REGLER FOR KLASSEKASSER

 

PPR

Tømmerup Fri- og Efterskole serviceres af PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i Kalundborg Kommune. Kalundborg Kommune tilbyder alle familier med børn åben anonym rådgivning.

LÆS MERE

 

Sundheds­tjeneste

Tømmerup Fri- og Efterskole serviceres af sundhedstjenesten i Kalundborg Kommune. Friskolen betjenes af sundhedsplejerske Charlotte Østerild, som kan kontaktes på tlf. 2166 9073 eller mail chmu@kalundborg.dk

LÆS MERE

 

Vejledning

Ungdoms- og uddannelsesvejledningen i friskolen varetages af vejleder Sofie Bay Raith, Kalundborg Kommune. Sofie har ikke fast kontortid på friskolen, men kan træffes pr. tlf. hver dag mellem 08.00 og 16.00.

Kontakt:
Vejleder Sisse Christensen
Kalundborg Kommune
tlf: 21 12 34 55
Email: sich@kalundborg.dk

Nedenstående links kan være en hjælp for forældre og elever, når de skal afklares omkring det videre uddannelsesforløb. Uddannelsesguiden ug.dk indeholder opdateret information om stort set alle uddannelser. På siden evejledning.dk kan man komme i kontakt med vejledere via SMS, chat osv.

Gå til ug.dk

Gå til evejledning.dk