Hverdagen

Tømmerup Friskole er en velfungerende fri grundskole, der lægger vægt på elevernes faglighed og trivsel. Vi har elever fra børnehaveklassen til 9. Klasse, så hos os kan dit barn få en tryg skolegang fra ”start til slut”.

Da vi normalt højst er 18 elever i klassen giver vi børnene de bedste og mest optimale læringsmiljøer. Vi tror på, at læring også sker uden for klasselokalet og er bl.a. med i Kalundborg Kommunes ”kulturpakke-ordning” som du kan læse mere om herunder.

Vi flytter også gerne undervisningen udendørs og har de dejligste naturomgivelser omkring os, som indbyder til både leg og læring.

Nederst på siden kan du finde aktivitetsplaner og skemaer for året.

Fredagsmad

De fleste skolefredage har friskoleeleverne mulighed for at købe et let måltid mad. Skolemaden fremstilles af efterskolens køkkenpersonale umiddelbart før det  udleveres til de elever, der er tilmeldt ordningen.

Via forældreintra modtager forældrene en tilmeldingsseddel gældende for en periode på mellem 5 og 8 uger. Man tilmelder sig for hele perioden og tilmeldingen er bindende. Prisen pr. måltid er 20,- kr.

Menueksempler:

  • Fiskefilet med rugbrød + råkost
  • Grovbolle med hamburgerryg + frugt
  • Frikadeller med grovbolle + grønt
  • Pastasalat med kylling + flütes

Fri-nyt

Fri-nyt er friskolens nyhedsblad til elever, forældre, skolekreds og andre interesserede. Hver måned kan I læse om de spændende ting og tiltag,  der sker på skolen og se en kalender med månedens kommende aktiviteter. På den måde er I altid ajourført på måneden og får indsigt i de ting, der rører sig. Nederst på siden her kan I finde de seneste Fri-nyt nyhedsblade. God læselyst!

Fri-Nyt september 2019
Læs Fri-Nyt
Fri-Nyt oktober 2019
Læs Fri-Nyt

Kultur­pakker

Kulturpakker er et initiativ i Kalundborg Kommune, der indbyder til at udvikle den professionelle kunst for børn og unge. Tømmerup Friskole er en del af denne ordning, hvorfor vores elever får afprøvet kræfter med de tre kunstarter – dans, teater og musik – hvert skoleår. Initiativet sikrer, at kunsten inddrages som en naturlig del af hverdagen – som aktiv medspiller i skolelivet, i børnelivet og dermed i samfundslivet.

LÆS MERE

Elevskema skoleåret 2019/2020
Se skema
Aktivitetsplan skoleåret 2019/2020
Se plan
Ferie og fridage skoleåret 2019/2020
Se oversigt
Ferie og fridage skoleåret 2020-2021
Se oversigt